wiss. mitarbeiter/in

Dienstgeber

Univ. Gent

Ort

Gent

Land

Belgium:BE

Kontaktemail

Sektor

Lehre und Forschung

Link zu weiterführenden Informationen

Anzahl der ausgeschriebenen Stellen: 1

Ist die Stelle unbefristet

nein

Befristet auf

12

Vollzeit

Arbeitsstunden pro Woche

Bruttojahresgehalt in Euro (Mindestgehalt)

(Höchstgehalt)

Beginn der Bewerbungsfrist

Ende der Bewerbungsfrist

2022-02-28
Qualifikationen

Ausbildung

MA

Berufserfahrung

keine

Führerschein erforderlich?

nein

Beschreibung der Stelle
https://career5.successfactors.eu/career?career%5fns=job%5flisting&company=C0000956575P&navBarLevel=JOB%5fSEARCH&rcm%5fsite%5flocale=en%5fGB&site=VjItUnUyR1hvaHNudXZSOFFoaDZWYUtYQT09&career_job_req_id=21948&selected_lang=nl_NL&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&browserTimeZone=Europe/Berlin&_s.crb=tV8XMKQubdrAB9pVVGk5Jj3BhlSJOopwfg%2fKubxqGhE%3d

Career Opportunities: Wetenschappelijk medewerker (21948)
Requisition ID 21948 - Posted 17/12/2021 - Research staff - 100% - Faculty of Arts and Philosophy - LW02 - Archaeology


→ Solliciteren tot 10/01/2022 23:59 (Brussels time)

→ Vakgroep: Archeologie
→ Tewerkstellingspercentage 100
→ Aantal posities: 1
→ Type tewerkstelling: WP
→ Duur van de opdracht: 12 maanden
→ Geboden barema: WM1 tot WM4
→ Diplomavoorwaarde: Master
OVER DE UGENTDe Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 80 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden.

JOUW OPDRACHTJe staat in voor het herwerken van het hoofdstuk Bronstijd/IJzertijd in de Onderzoeksbalans Archeologie in opdracht van het Agentschap Onroerend Erfgoed samen met de leden van de vakgroep Archeologie, sectie Protohistorie. In 2008 werd de eerste versie van de Onderzoeksbalans Archeologie voorgesteld die als doel heeft het archeologisch onderzoek in Vlaanderen te oriënteren op vlak van beleid als onderzoek. Deze opdracht omvat enerzijds het actualiseren van de bestaande sub-hoofdstukken alsook het aanvullen van de sub-hoofdstukken die indertijd (versie 1.0) niet waren uitgeschreven. Je staat in voor de exhaustieve aanvulling van de bibliografie voor de Bronstijd en IJzertijd met de relevante literatuur. Je werkt mee met de vakgroepleden aan de opstelling van een lijst van de gekende sites die op inhoudelijke grond in aanmerking komen voor vaststelling als archeologische zone en bescherming als archeologische site. Tevens werk je mee aan het oplijsten van actuele onderzoeksvragen, die direct bruikbaar zijn voor verder onderzoek, in de eerste plaats voor het verder onderzoek in het preventieve traject.JOUW PROFIELJe hebt een diploma van Master met ervaring in de Archeologie van de Bronstijd en IJzertijd in Vlaanderen en aanpalende regio’s.ONS AANBODWij bieden je een contract van bepaalde tijd voor een periode van 1 jaar.
De indiensttreding kan ten vroegste vanaf 1/03/2022
De verloning gebeurt volgens barema WM1 tot WM4 (indien masterdiploma). Meer informatie over onze salarisschalen.
Verder kan elk UGent-personeelslid rekenen op een aantal voordelen, zoals een breed opleidings- en vormingsaanbod, 36 dagen vakantieverlof (op jaarbasis voor een voltijdse betrekking), een fietsvergoeding, ecocheques enz. Een volledig overzicht van onze personeelsvoordelen.

INTERESSE?Solliciteren kan alleen online via e-recruitment tot de uiterste inschrijvingsdatum (zie bovenaan). We aanvaarden geen laattijdige sollicitaties of sollicitaties die niet via de online toepassing worden bezorgd.Volgende documenten dien je toe te voegen aan je sollicitatie:In het veld ‘Cv’: je cv
In het veld ‘Motivatiebrief’: je motivatiebrief
In het veld ‘Diploma’: een kopie van het vereiste diploma (indien reeds in je bezit)
In het veld “Andere documenten”: een referentiebrief, studieresultaten,


Let op: elk veld heeft een beperking van maximum 10 MB.De UGent voert een gelijkekansen- en diversiteitsbeleid en moedigt dan ook iedereen aan om te solliciteren.

MEER INFORMATIEVoor meer informatie in verband met deze vacature kunt u contact opnemen met prof. Guy De Mulder (Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!, +32 (0)9/331.01.54). Let op: stuur je sollicitatie niet via e-mail door, maar solliciteer online.
Anforderungen für BewerberInnen
kein CD - bitte mit Arbeitgeber vor Bewerbung Kontakt aufnehmen